Çağrı Hattı
0212 275 60 22

Esentepe bölgesinde ve Gayrettepe bölgesinde oldukça merkezi konumda olan anaokulumuz,  bahçe içinde 2 katlı müstakil bir villada aile sıcaklığında “Butik Okul” yaklaşımı ile hizmet vermektedir. Şişli bölgesinin seçkin okullarından olan kurumumuz 10 yıllık tecrübesi ile yola  devam etmektedir   3-6 yaş çocuklarımızın 5 tam, 5 yarım yada 3 tam olarak eğitim gördüğü okulumuzda en önemli nokta önce sevgi, sonra oyun ve ardından profesyonel bir ekiple, kaliteli bir eğitim. Burada her çocuk değerli, her çocuk bu evin çocuğu:))

“Büyüyen Adımlar da” her çocuk özel ve önemlidir.Her çocuğun yetenek ve başarıları farklıdır. Amaç bu farklılıkları ortaya çıkarıp, başarılı, öz güveni yüksek, sosyal çocuklar yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları ile bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem verentoplum bilinci ve sorumlulukları yüksek, çağın gereklerine ayak uydurabilen, yaparak ve yaşayarak öğrenen,sevgiyle bütünleşip, saygıyla hareket eden bireyler yetiştiren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile üst düzeyde bilinen ve tercih edilen kurum olmaktır.

MİSYONUMUZ

Kurumumuzda ki tüm çocuklarımıza yaş grubu özelliklerine uygun, sosyal, duygusal, devinimsel ve bilişsel alan da gelişmiş, sorumluluk ve özgüven sahibi, yetenekleri keşfedilmiş ve geliştirilmiş, geleceğe uzanan yolda en iyi eğitimi vermiş olmayı amaçlıyoruz.

EĞİTİM YAKLAŞIMLARIMIZ

Okulumuz Prof. Harverd Gardner’ın eğitim de büyük çığır açan çoklu zeka kuramına dayalı eğitim sistemini , 3-12 yaş arasındaki çocuklar için tasarlanmış uluslar arası geçerliliği olan PYP yani ilk yıllar programını , Montessori modelini ve high scope(yaşayarak, görerek ve deneyler yaparak öğrenme teknikleri) ile karma bir eğitimi benimsemekteyiz.