Çağrı Hattı
0212 275 60 22

Kurumumuz şehrin merkezinde önemli bir lokasyonda, 3 tarafı bahçe ile çevrili 2 katlı müstakil bir villa da faaliyet göstermektedir. Toplam kullanım alanı 500m2′ dir. İç mekan kullanımız 300m2 olup, her yaş grubumuza ayrı bir sınıf bulunmaktadır. Her katta çocuklar için tasarlanmış lavabo ve wc bulunmaktadır.

Bahçemiz ise, 110 m2 oyun parkı, 40 m2 yeşil alan, 50m2 çok amaçlı kullanım alanndan oluşmaktadır. Yine bahçemizde tavuk, horoz ve tavşanlarımızın bulunduğu ve bakımını çocuklarımızın üstlendiği kümesimiz mevcuttur.

 

TEMİZLİK VE HİJYEN

Okulumuzun her sabah çocuklar gelmeden genel temizliği yapılır ve çocuklar hijyenik bir okula karşılanır. Gün içerisinde de sık sık genel temizlik ve wc dezenfeksiyon çalışmaları yapılır. Ayrıca her ay 1 hafta sonu genel temizlik ve revizyon çalışması yapılır. Kış aylarında da çocuklarımızın hastalıklardan korunması için dumanlama ve sıvı dezenfektan kullanılır. Genel temizlik malzemelerimiz organik ve sağlığa zararı olmayan ürünlerin yanısıra bilinen henkel ve unilever markalarının ürünlerini tercih ediyoruz.